Geintegreerd in ZIS Multi device Integraal dossier

Via toestemming client te delen
Neem de regie in de regio

Zie alles van de client

zonder grenzen.

Geïntegreerd in het ziekenhuissysteem, dus niet twee keer inloggen. Te benaderen via elk apparaat.

Meldt u direct aan en begin vandaag nog met een integraal dossier in de regio!

De Hub Terminal

De Hub Terminal heeft meerdere functionaliteiten. Deze registreert de binnenkomende data en zet deze om in een gedeelte van een dossier. Dit kan zijn een consult, Echo-onderzoek etc. Vervolgens zal deze de Hub bevragen om te zien hoe het zit met de toestemmingen met betrekking tot deze data en vervolgens de data tonen via de viewer. De viewer is voor de partijen die (nog) niet direct met de Hub verbonden zijn. In deze viewer komen alle gegevens in chronologische volgorde onder elkaar in het dossier terecht.

Hoe bekijken op de Hub aangesloten systemen de gegevens?

Wanneer een systeem is aangesloten op de Hub kunnen de gegevens in chronologische volgorde binnen het bronsysteem bekeken worden. Dit is ook het geval wanneer deze gegevens via de filebridge of via zorgmail zijn binnen gekomen.

Hoe bekijken niet op de Hub aangesloten systemen de gegevens?

Deze zullen het complete overzicht van alle gedeelde gegevens vanuit de diverse bronsystemen kunnen bekijken in de Hub Terminal. In veel systemen is het mogelijk om via een hyperlink de gegevens alsnog te kunnen bekijken via een tabblad in het eigen bronsysteem.