Uitwisseling via MediMapp als connector

Direct toegang tot database Epic en Chipsoft
Regio overstijgende zorgpaden

Uitwisseling via ZorgMail als connector

Direct zichtbaar in Terminal na verzenden
Na elke aanpassing dossier verzenden

Uitwisseling via Filebridge als connector

Direct zichtbaar in Terminal na opslaan
Na elke aanpassing dossier opslaan

Integraal werken

in eigen specialistische software.

Behoudt uw autonomie, maar werk wel met een integraal systeem zonder overstap. Blijf werken in het systeem waar u blij van wordt.
Meldt u direct aan en begin vandaag nog met een integraal dossier in de regio!

Delen is essentieel, maar ook gewoon makkelijker

Perinatologie.nl is er om de communicatie binnen de geboortezorg te maximaliseren. Vanuit de systemen die (nog) niet direct zijn aangesloten op de Hub kunnen de dossiers alsnog in het totaaloverzicht getoond worden. Deze worden getoond in de view functie van de Hub Terminal, maar ook in de systemen die aangesloten zijn op de Hub. De consulten worden onder elkaar/ door elkaar in chronologische volgorde getoond.

Delen via Broker / Connector

Via een Broker kunnen gegevens uit bijvoorbeeld Epic, Chipsoft (Ezis en HIX) en andere EPDs worden ingelezen. De broker slaat zelf geen gegevens op maar zal wanneer nodig de actuele gegevensset aanleveren aan de PeriHub.

  • Wanneer er een verzoek van de Hub komt voor dossierinformatie zal de broker deze realtime samenstellen en aanleveren aan de PeriHub. Op deze manier kan de 1e lijn inzicht krijgen in het 2e lijns dossier.
  • Ook kan via de broker de toestemmingen voor het delen van het dossier in Epic of Chipsoft worden geregeld. perinatologie.nl integreert door middel van een beveiligde webview in Epic of Chipsoft. De zorgverlener hoeft niet apart in te loggen en blijft in zijn eigen systeem werken.
  • Ook kan alle dossier informatie die beschikbaar is in de Hub worden getoond binnen Epic of Chipsoft door middel van een webview. Hiermee wordt een integraal dossier getoond waarmee de zorgverlener alle informatie van zowel 1e als 2e lijn inzichtelijk heeft.

Delen via ZorgMail of de Filebridge

Vanuit de systemen die (nog) niet direct zijn aangesloten op de Hub kunnen de dossiers alsnog in het totaaloverzicht getoond worden. Deze worden getoond in de view functie van de Hub Terminal, maar ook in de systemen die aangesloten zijn op de Hub. De consulten worden onder elkaar/ door elkaar in chronologische volgorde getoond.

ZorgMail

In een groot gedeelte van de ziekenhuissystemen kunnen er eigen documenten worden aangemaakt met invoegcodes. Deze eigen documenten kunnen gevuld worden met data vanuit het dossier. Deze eigen documenten met bijvoorbeeld alle data betreffende een consult kunnen vervolgens via zorgmail verzonden worden naar de zorgmail postbus van de Hub Terminal. Deze zal het bericht omzetten in een dossier en vervolgens aanmelden bij de Hub voor de toestemming. Na de toestemming zal deze getoond worden in de view functie van de Hub Terminal.

Filebridge

Wanneer er consulten vanuit de software in een vooraf gedefinieerde map opgeslagen kunnen worden zorgt de filebridge ervoor dat deze data aangemeld wordt bij de Hub. Binnen de Hub worden de toestemmingen geregeld zodat de data met de juiste persoon/instantie wordt gedeeld. Vervolgens wordt deze data weer getoond in de Hub Terminal.